KITCH

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 145 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kitch. Meer weten? Ontdek meer

24 mrt 2024 om 20:21 De friet was super slap en lauw, daardoor niet lekker. De sojabonen smaakte prima, maar waren niet bijzonder. Wel was bezorging vriendelijk en op tijd
10 mrt 2024 om 8:28 Vreselijk!
31 jan 2024 om 16:33 De sushi was okee. Het eten bij het restaurant zelf vind ik altijd perfect,daarom had ik ook hoge verwachtingen van de sushi als ik het thuis liet bezorgen. Datviel helaas wat tegen, ik vond het gewoontjes. De zalm taco daarentegen was heerlijk.
30 jan 2024 om 16:27 Ik kreeg een paar stukjes sushi en 4 garnaaltjes in een kapsalon bakje voor 80 euro. Wist niet dat ik ook goud kon kopen bij kitch. Eten was ook koud en slap.
27 jan 2024 om 19:08 Lekker eten
30 dec 2023 om 20:46 De sushi is heel erg droog
21 dec 2023 om 23:11 Wat was dit slechte eten nooit meer bestel ik hier !!
12 dec 2023 om 8:04 Heerlijk eten alleen krijg je vrij weinig voor de prijs die je betaald.
24 okt 2023 om 18:33 Het is veels te duur voor wat je krijgt. Niet voor herhaling vatbaar.
28 aug 2023 om 7:53 KFC lekker. Heb wel het idee er per keer minder in zit.
22 aug 2023 om 20:59 Lekker!
11 aug 2023 om 7:40 Superfast delivery. Food was ok. Nothing superwow, but good sushi box for quite ok price.